Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2019 9:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Obrovská marihuanová laboratoř za sprchovým koutem. Policie na videu zaznamenává tajný vchod i gigantickou místnost

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Do místnosti za sprchovým koutem se dostalo více než 500 rostlin.

Na ostrově Sardinie, která je autonomním regionem Itálie, se speciální protidrogové jednotce podařilo objevit velmi specifický prostor pro pěstování marihuany. Ukrytý byl za sprchovým koutem jednoho z domů, mnoho podrobnosti však v tomto případě portál CNN nepřinesl.

Dočkali jsme se autentického videa přímo ze zásahu, kde máme možnost vidět, jak tamní policie vchází přes malé dveře ukryté v koupelně do obrovské místnosti o rozloze přibližně 500 metrů čtverečních. Ta byla nasvícena speciálními topnými lampami, aby mohly rostliny růst.

Dohromady zajistila italská protidrogová jednotka 500 rostlin a také zbraň s ostrými náboji. Majitel prostoru byl zatčen a bylo proti němu vzneseno obvinění, zatím však není jisté, jaký trest mu hrozí. Policie prozrazuje, že podobná místa je možné objevit díky nadměrné spotřebě energie, které vyžaduje například osvětlení.

Domů
Sdílet
Diskuse