Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2019 13:56
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zayo a Gleb získavajú platinové platne za albumy Navždy mladý a Gauč Storytelling

HUDBA
Uložit Uložené

Členovia FCK THEM majú za sebou zásadné míľniky, gratulujeme.

Ešte v závere minulého roka vydal svoj debutový album košický člen Haha Crew – Zayo. Jeho projekt s názvom Navždy mladý sa tešil obrovskému úspechu, dôkazom čoho boli okrem plných klubov aj views na streamovacích službách a na YouTube. Aktuálne sa dozvedáme, že jeho úspech bol spečatený aj platinovou platňou, ktorú mu kolegovia zo skupiny odovzdali včera počas vystúpenia v Bratislave. 

Doporučeno
Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti 26. září 2019 18:46

Ešte lepšou správou pre stajňu FCK THEM je tiež skutočnosť, že Zayov debut nebol jediným projektom, ktorý sa počas včerajšej noci dočkal platinového ocenenia. Približne v rovnakej dobe totiž Yaksha priamo na pódiu oznámil Glebovi, že získava najcennejšie možné ocenenie na Slovensku aj on – za úspech projektu Gauč Storytelling

Národná federácia hudobného priemyslu IPFI tvrdí, že zlatú platňu dostane v našej krajine hudobný album, ktorý zarobí 10-tisíc € a pri platine je to 20-tisíc €. Ide o zisky rátané za predaje na Slovensku, a tak je v skutočnosti záujem o týchto dvoch členov FCK THEM ešte väčší. Obom chalanom gratulujeme a pevne veríme, že to v prípade ďalších nosičov bude trvať ešte kratšie. 

 

Zayo aj Gleb získavajú platinové platne za zatiaľ posledné sólové albumy. Zarobili im desaťtisíce eur
Zayo aj Gleb získavajú platinové platne za zatiaľ posledné sólové albumy. Zarobili im desaťtisíce eur
Domů
Sdílet
Diskuse