Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2019 18:43
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Jaromír Soukup bude premiérem. Ve svém vlastním seriálu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

TV Barrandov přichází s dalším projektem šitým na míru pro svého vlastníka.

TV Barrandov přichází s novým projektem, ponese název Premiér a hlavní roli obsadí sám majitel televize Jaromír Soukup. Půjde o satirický sitcom, který bude parodovat vysokou politiku a státní byrokracii. Premiérový díl bude uveden ve středu. Soukup o tom informoval na svém Facebooku.

Doporučeno
Jaromír Soukup ohlásil kandidaturu na prezidenta Jaromír Soukup ohlásil kandidaturu na prezidenta 16. dubna 2019 9:32

Pro podnikatele, který už vystupuje v pořadech Týden s prezidentem či Kauzy Jaromíra Soukupa, jde prozatím o fiktivní vstup do politiky. V dubnu ohlásil kandidaturu do prezidentského úřadu a svým novým sitcomem tak možná hodlá kráčet ve šlépějích ukrajinského prezidenta Volodomyra Zelenskyho, který před vstupem do úřadu hrál prezidenta v seriálu Služebník lidu.

Faktem je i to, že podnikatel v letošním roce založil i politické hnutí List Jaromíra Soukupa (LJS), jistý politický záměr tak v jeho novém projektu můžeme tušit. Sám podnikatel se na závěr svého příspěvku fanoušků ptá, zda si myslí, že seriálovému premiérovi půjde o dobro státu, nebo jen o vlastní kapsu. Odpověď dostanou ve středu po osmé večer.

Domů
Sdílet
Diskuse