Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2019 21:44
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tatér Eda Sheerana o více než 40 kérkách, které zpěvákovi udělal: Vypadají otřesně, přišel jsem kvůli němu o klienty

HUDBA ED SHEERAN
Uložit Uložené

Umělec stojící za kérkami popové hvězdy v rozhovoru prozradil, jaká byla jejich spolupráce.

V nedávném rozhovoru tatér Eda Sheerana Kevin Paul prozradil, že jejich spolupráce byla nejlepší a zároveň nejhorší věc, co se mu v životě přihodila. Pro deník Mirror otevřeně přiznal, že většina tetování na těle populárního zpěváka vypadá hrozně, zároveň však dodává, že rozumí, že jsou pro něj jednotlivé obrázky velmi symbolické a osobní.

Paul prozrazuje, že Ed Sheeran a další populární zpěvák Harry Styles mají vytetovanou stejnou animovanou postavičku Pingu, protože pochází z pohádky, kterou měli rádi, když byli malí. A i když jim na rovinu řekl, že námět vypadá jako „hov*o,“ nedali se přesvědčit a nechali si obrázek zvěčnit.

Doporučeno
Ed Sheeran utratil přes 100 milionů korun, aby odkoupil domy všech svých sousedů. Stěžovali si na jeho stavební plány Ed Sheeran utratil přes 100 milionů korun, aby odkoupil domy všech svých sousedů. Stěžovali si na jeho stavební plány 28. července 2019 15:01

Původně byl tatér rád, že si ho Sheeran vybral, aby mu vytetovat vzpomínku na vyprodaný stadion Wembley v podobě velkého lva na hrudi. „A nakonec jsem skončil tak, že tetuju tučňáka a perníčky na popové hvězdy,“ postěžoval si Paul.

Tvrdí, že v té době ho velká část jeho klientely opustila, otevřely se mu však jiné dveře. Původně vyhrával ceny za kvalitní práce, dnes je tatérem pro celebrity jako Rihanna, Cara Delevingne nebo zmíněný Harry Styles. Kevin Paul v žádném případě nelituje, i když mu Ed Sheeran a jeho požadavky výrazně změnily kariéru.

Doporučeno
Ed Sheeran má jen čtyři kamarády. Přiznává sociální fobii, úzkosti a nedůvěru k lidem Ed Sheeran má jen čtyři kamarády. Přiznává sociální fobii, úzkosti a nedůvěru k lidem 14. července 2019 7:32
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin paul (@kevinpaultattoo),

Doporučeno
Lil Pump je novodobý Elvis Presley. Proč je rock 'n' roll pro staré a nahradila ho rapová drzost? Lil Pump je novodobý Elvis Presley. Proč je rock 'n' roll pro staré a nahradila ho rapová drzost? 8. září 2019 13:04
Domů
Sdílet
Diskuse