Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2019 8:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na úspěšného muže byste takto neútočili. Miley Cyrus si vylévá srdce v dlouhém příspěvku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka se rozhodla vyjádřit poté, co spatřilo světlo světa video, které ji spojuje s novým přítelem těsně po rozvodu s manželem a rozchodu s přítelkyní.

Miley Cyrus aktuálně prochází náročnějším obdobím poté, co se rozešla nejprve s manželem a následně i přítelkyní, kvůli které skončil původní vztah. Včera oběhlo svět video, kde ji fanoušci přistihli s dalším mužem, australským zpěvákem Codym Simpsonem. To už popová zpěvačka neustála a přichází s rozsáhlým vyjádřením, v rámci kterého ve čtyřech bodech vysvětluje vše, co ji v současnosti trápí.

Doporučeno
Miley Cyrus má dalšího partnera. Po manželovi a modelce fanoušci natočili video, kde se líbá s dalším známým mužem Miley Cyrus má dalšího partnera. Po manželovi a modelce fanoušci natočili video, kde se líbá s dalším známým mužem 4. října 2019 21:13

V první řadě se snaží říct, že fanoušci by se neměli starat o její život, protože vidí pouze to, co se rozhodne ukázat jim. Nepřeje si, aby ji veřejnost soudila, protože ji nezná a nezná ani celý její příběh od úplného začátku do úplného konce.

Dodává, že podle jejího názoru se fanoušci chovají úplně jinak ke známým mužům po rozchodu. Zatímco ženám nadávají do „štětek“, muži se mohou bez následků přesouvat od jednoho vztahu k dalšímu. Miley Cyrus si myslí, že v tomto ohledu na světě neexistuje rovnoprávnost.

Ve třetím bodě píše, že se nemá v plánu kvůli zvědavým fanouškům s novým přítelem skrývat doma, protože je to nuda a zároveň to považuje za nepohodlné. Se svou polovičkou chce být aktivní a ne se dívat na Netflix. Na závěr ještě v čtvrtém bodě dodává, že tyto dospělácké věci včetně randění jsou pro ni nové a všechny žádá, aby jí to nekomplikovali. Jednoduše si mají fanoušci zvyknout, že od nynějška bude chodit na rande.

Domů
Sdílet
Diskuse