Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2019 9:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Boxerka políbila soupeřku na předzápasovém vážení, dostala facku a strhla se potyčka

SPORT
Uložit Uložené

Takové překvapení pravděpodobně nikdo v celé místnosti nečekal.

Během posledních dnů polská boxerka Ewa Brodnicka obhajovala titul WBO v super lehké váze, což se jí nakonec podařilo. Šampionka však ještě den předtím svou soupeřku Edith Soledad Matthysse rozhodila tak, jak ještě pravděpodobně nikdo.

Během předzápasového vážení a představování obou boxerek totiž počkala Ewa Brodnicka na správný moment a následně svou soupeřku před očima všech políbila na rty.

Pravděpodobně nikdo v místnosti neočekával, že se něco podobného může stát a stejně všechny překvapila i následná reakce políbené boxerky. Ta totiž automaticky na soupeřku fyzicky zaútočila – vrazila jí facku a kdyby měla možnost, tak ještě pokračuje.

Zdá se, že známé trash talky nabírají v tomto případě úplně jiný rozměr. Zároveň je jasné, že i v tomto formátu splní svůj účel a přilákají k obrazovkám ještě více diváků. Brodnicka nakonec v zápase zvítězila, a tak se pusa pravděpodobně osvědčila.

Polibek přichází přibližně v čase 3:12 

Domů
Sdílet
Diskuse