Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2019 10:26
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Íránka tvrdila, že podstoupila 50 plastických operací, aby vypadala jako Angelina Jolie. Nyní ji zatkli za rouhání

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Obelhala celý svět a zdá se, že nyní přijdou následky. Soud proti ní vznesl obvinění.

Určitě si pamatuješ na íránskou instagramovou hvězdu, která se proslavila řadou plastických operací s cílem vypadat jako Angelina Jolie. Slavnou se stala právě proto, že výsledek se Angelině opravdu nepodobal a její tvář se drasticky změnila. Pokud si nepamatuješ její jméno, fotky ti ji určitě připomenou.

 

Žena, ktorá tvrdila, že podstúpila 50 plastických operácií, aby vyzerala ako Angelina Jolie kvôli tomu teraz čelí obvineniam
Žena, ktorá tvrdila, že podstúpila 50 plastických operácií, aby vyzerala ako Angelina Jolie kvôli tomu teraz čelí obvineniam Zdroj: instagram/ model_faces_irani

Jmenuje se Sahar Tabar a zatkli ji i kvůli její slávě, informuje The Guardian. Příkaz k zatčení vydal teheránský soud, který se zabývá kulturními zločiny a sociální a morální korupcí.

Sahar čelí obviněním z rouhání, podněcování násilí, získávání příjmu nevhodnými prostředky a povzbuzování mládeže ke korupci. Je jednou z řady íránských influencerů a módních blogerů, kteří nějak porušili zákon a rychle je potrestali. Hned po vznesení obvinění byl zrušen i její instagramový účet.

Předloni Sahar zveřejnila sérii fotografií své tváře, která ukazovala postup plastických operací. Její tvář se změnila k nerozeznání. V konečném důsledku se však přišlo na to, že za její vzhled může více makeup a photoshop než plastické operace. Pár jich sice podstoupila, ale ne s cílem vypadat jako Angelina.

Doporučeno
Extrémní dvojnice Angeliny Jolie oklamala celý internet. Její tvář nezdeformovaly plastické operace, ale makeup a Photoshop Extrémní dvojnice Angeliny Jolie oklamala celý internet. Její tvář nezdeformovaly plastické operace, ale makeup a Photoshop 9. prosince 2017 15:16

Účet plný fotek vypoulených očí, našpulených rtů a ostře zahnutého nosu si našel časem své příznivce. Na Instagramu ji sledovalo skoro 30 tisíc lidí. Instagram je zároveň jediná platforma, kterou o sobě mohla dát vědět. Facebook a Twitter jsou v Íránu oficiálně zakázány.

Plastické operace jsou v Teheránu, odkud Sahar je, nesmírně oblíbené, ročně podstoupí operaci desítky tisíc lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse