Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2019 14:14
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Jedl bláto, opil se, pomočil a častokrát byl v bezvědomí. Robert Pattinson se při natáčení The Lighthouse nešetřil

Jedl bláto, opil se, pomočil a častokrát byl v bezvědomí. Robert Pattinson se při natáčení The Lighthouse nešetřil
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po množství vypitého alkoholu na place nebylo výjimkou, když herec omdléval.

Při natáčení se herci takzvaným method actingem nejednou dostávají na hranici svých možností. A někteří ji dokonce překročí. Splynutí s postavou, kterou herec prezentuje, bývá nejednou šokující. Příkladem může být Christian Bale, který kvůli filmům dokáže za poměrně krátkou dobu zhubnout či přibrat desítky kilogramů.

Robert Pattinson pro Esquire prozradil, že se při natáčení novinky The Lighthouse opil, pomočil či jedl bláto. Postavy Willema Dafoa a Roberta Pattinsona se totiž ve snímku Roberta Eggerse předvedou jako utržení ze řetězu. Mladý herec se proto se svým uměleckým já rozhodně nemazlil.

Velké množství vypitého alkoholu nadělalo s hercem skutečné divy. „V podstatě jsem byl celou dobu v bezvědomí. Bylo to šílené. Strávil jsem spoustu času tím, že jsem zvracel nebo p

močil,“ říká o svém method actingu na scéně Pattinson.

Jeho osobité obětování se pro práci v jednom momentě rozzlobilo Willema Dafoa, který vyhrožoval odchodem z natáčení. „V jedné scéně na mně Willem spí a oba jsme velmi opilí,“ vzpomíná Robert Pattison a dále pokračuje slovy, které Dafoe věnoval režisérovi Eggersovi: „Pokud se na mě vyzvrací, odcházím z placu.“

„Protože hrajete šílence, znamená to, že můžete být celou dobu šílený. Tedy, ne úplně celou dobu, ale přibližně hodinu před natáčením scény. Doslovně můžete sedět na zemi, vrčet a lízat louže bahna,“ prohlásil Pattison. Esquire ve své publikaci zdůrazňuje, že daná slova nemyslel herec obrazně. Premiéra The Lighthouse je v USA plánována na 18. října 2019. Více se o filmu dočteš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse