Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2019 9:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

50 Cent připravuje dokumentární sérii o Tekashim 6ix9ine, Snoop Doggovi i sobě samém. Mapovat bude kriminální minulost raperů

HUDBA
Uložit Uložené

Vše nasvědčuje tomu, že bychom se mohli dočkat prvních dílů již brzy.

Před několika dny se objevily dohady, že by 50 Cent mohl pracovat na dokumentárním zpracování příběhu duhového 6ix9ine. Legendární raper vždy věděl, jak vydělat peníze i bez toho, aby se musel zavřít ve studiu, a tak se fanouškům právem zdála tato teorie pravdivá. Aktuálně už vše potvrzuje i samotný Fifty a my se díky TMZ dozvídáme, že to celé nebude jen o Tekashim. 

Díky informacím přímo od produkce víme, že by mělo jít o 6 až 8 dílů vysílaných v televizi, které budou mapovat kriminální minulost nejen Tekashiho. Součástí dokumentární série bude i Snoop Dogg vzpomínající na časy, kdy probíhal soudní spor, kde byl obviněn z vraždy člena znepřáteleného gangu.

Doporučeno
Nikdy nebylo jasnější, že se Tekashi dostane na svobodu. Soud potvrdil, že jeho únos nebyl fingovaný, raper naplnil slib pro FBI Nikdy nebylo jasnější, že se Tekashi dostane na svobodu. Soud potvrdil, že jeho únos nebyl fingovaný, raper naplnil slib pro FBI 4. října 2019 14:52

Kromě toho se podle dostupných informací obsadil do dokumentu i samotný 50 Cent, a tak se určitě máme na co těšit. Půjde o první zpracování Tekashiho kariéry tímto způsobem vůbec, i když už dnes víme, že na dokumentárním filmu pracují i Slováci kolem Yakshy.

Nechme se tedy překvapit, jak se jednotlivým tvůrcům podaří vykreslit povahu duhové hvězdy, která se již brzy může dostat na svobodu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent),

Domů
Sdílet
Diskuse