Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2019 6:55
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Žena našla ve starém gauči pravé Rolex hodinky v hodnotě 5,9 milionu korun. Kus nábytku přitom koupila za pár drobných

MÓDA
Uložit Uložené

Tento model odborníci považují za krále mezi historickými hodinkami.

Žena si před přibližně čtyřmi lety koupila v sekáči starý gauč za 500 korun. V té době ale ještě ani netušila, že díky této koupi začne úplně nový život. Nedávno totiž ve starém kusu nábytku našla zapadlé hodinky. Šlo o vzácný vintage kousek Daytona „Paul Newman“ od značky Rolex v hodnotě 5,9 milionu korun, informuje portál Robb Report.

Tento model odborníci považují za krále mezi historickými hodinkami. Vyráběly se jen od roku 1966 až do 1969. S ciferníkem Paula Newmana jich bylo skutečně málo. Model dokonce překonal rekord o nejdražší hodinky na světě, když byl v roce 2017 vydražen za 360 milionů korun.

Doporučeno
10 elegantních a zároveň dostupných hodinek pro každého muže 10 elegantních a zároveň dostupných hodinek pro každého muže 4. dubna 2018 13:55

Když je žena našla mezi polštáři staré pohovky, nemohla uvěřit svým očím. Už na první pohled bylo zřejmé, že jde o vzácný a drahý kousek. Nebyla si ale jistá hodnotou, a tak kontaktovala Paula Altieriho, majitele sítě prodejen luxusních hodinek Bob's Watches, kterému je i nabídla.

Expert okamžitě potvrdil, že jde o cennost a ohodnotil je na čtvrt milionu dolarů. Neznámá žena potvrdila, že za peníze z prodaných hodinek si prý chce koupit nový dům a zvětšit prsa.

Domů
Sdílet
Diskuse