Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2019 8:49
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Policie během Oktoberfestu zabavila stovky řidičáků opilcům na elektrických koloběžkách

ZAJÍMAVOSTI NĚMECKO
Uložit Uložené

V Mnichově bojovali s koloběžkami.

V Německu se konal nejslavnější pivní festival na světě – Oktoberfest. Německá policie chytila stovky lidí, kteří jezdili na elektrických koloběžkách opilí, informuje CNN.

Policisté chytili celkem 414 lidí, z toho 254 řidičům vzali řidičský průkaz. Ve 32 případech dokonce musela zasahovat policejní hlídka, aby zajistila bezpečnost. V Německu jsou elektrické skútry klasifikovány jako motorová vozidla. Pro jejich řidiče tedy platí stejné zákony jako při řízení auta.

Doporučeno
Muž poškodil brzdy a rám na téměř 140 sdílených koloběžkách. Policie ho chytila do pasti Muž poškodil brzdy a rám na téměř 140 sdílených koloběžkách. Policie ho chytila do pasti 3. října 2019 14:02

Letos to byla pro policisty výzva. Skútry totiž lidé nechávali po celém areálu jen tak, proto je museli každou noc odstraňovat. E-koloběžky však dělají vrásky lidem v mnoha evropských či světových městech. Lidé na nich jezdí bezohledně a ohrožují nejen sebe, ale i své okolí.

Domů
Sdílet
Diskuse