Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Viktor Kniš
8. října 2019 17:12
Čas čtení 0:36

Oběšená figurína Grety Thunberg na mostě v Římě vyvolala obrovské znepokojení. Policie už zahájila vyšetřování

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Italové řeší symbolické oběšení 16leté aktivistky Grety Thunberg.

Internetem aktuální koluje fotografie oběšené figuríny, která má připomínat 16letou aktivistku Gretu Thunberg. Podobizna visící na mostě v Římě má copy podobné mladé bojovnici za zdraví planety a také u ní policie našla tabuli s nápisem „Greta Is Your God“

Případem se již začali zabývat i vyšetřovatelé z Itálie a solidaritu s celou rodinou vyjádřila na svém Twitteru i starostka Říma Virginia Raggio, informuje Daily Mail.

4. října 2019 11:58 Čas čtení 0:00 Greta Thunberg vrací úder Putinovi, přes Twitter mu posílá rafinovaný vzkaz Greta Thunberg vrací úder Putinovi, přes Twitter mu posílá rafinovaný vzkaz

Znepokojení vyjádřilo i několik politiků. Ti označují skutek za hrůzostrašné násilí, jehož autoři neberou ohled na názory, se kterými se neztotožňují. Oběšená figurína se žlutým pláštěm byla nalezena jen pár dní poté, co se v italském hlavním městě konal velký pochod proti klimatickým změnám iniciovaný právě Gretou. 

Domů
Sdílet
Diskuse