Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2019 7:20
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Muž kvůli televizní show vydržel bez mrkání více než hodinu, stanovil tak zřejmě nový světový rekord

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

1 hodina, 17 minut a 3 sekundy. Slušný výkon.

Každý z nás to zkoušel: potká se skupina kamarádů a předhání se, kdo z nich vydrží déle nemrkat. Každý, kdo to dotáhl za půl minuty, už byl frajer. Neumíme si však představit nepříjemnou bolest, kterou prožíval filipínský herec Paolo Ballesteros, který vydržel neuvěřitelných 77 minut a 3 sekundy! O bláznivé show jako první informoval filipínský Phil Star.

Po tvářích mu tekly slzy

Palčivá bolest, pocit sucha, slzící oči a televizní kamery... zní to jako noční můra, ale na Filipínách je to hra, která je součástí televizní show Eat Bulaga! Ballesteros porazil svou kolegyni Pauleen Lunu, která před ním bez mrknutí vydržela 30 minut a 44 sekund

Doporučeno
Muž chtěl překonat bizarní rekord v sezení na záchodě. Zvládl úctyhodných 5 dní Muž chtěl překonat bizarní rekord v sezení na záchodě. Zvládl úctyhodných 5 dní 15. července 2019 14:26

Upřímně si myslíme, že už to je bláznivý výkon. I když máš někdy pocit, že prokrastinuješ, pravděpodobně stále můžeš strávit těch 30 minut smysluplněji. Přesto se však u videa s Paolem dobře pobavíš, ale pozor: nedoporučujeme ti pokoušet se překonat tento rekord.

Není to oficiální rekord

Guinessova kniha rekordů bohužel kategorii „nejdelší čas bez mrknutí“ nemá, ale údajně tento rekord dosud patřil jakémusi Juliu z Denveru v Coloradu, tvrdí portál Record Setter. Jeho rekord byla 1 hodina, 5 minut a 11 sekund.

Podívej se na poslední minutu Paolova utrpení předtím, než mrkl – a všimni si, jak si hned potom chytá oči, které musí mít neskutečně rozdrážděné.

 

Každopádně, Paolovi k jeho úspěchu, pokud to tak lze nazvat, gratulujeme. Příště by mohl vyzkoušet příjemnější výzvu, například ježdění na kole s míčem na hlavě. Co říkáš? 

Domů
Sdílet
Diskuse