Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2019 13:19
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Policie našla u muže z Přerovska 5,5 kila marihuany. Hrozí mu až deset let natvrdo

NEWS MARIHUANA
Uložit Uložené

Strážci zákona zabavili živé rostliny, sušinu i konopné mastičky.

Policisté už od minulého týdne zadržují muže z Kojetínska, který pěstoval na dvou pozemcích marihuanu. Třiatřicetiletý muž podle místních kriminalistů zahradničil přímo v Kojetíně na zahradách rodinných domů. S informací přišla Olomoucká drbna.

Doporučeno
Slovákovi hrozí za pěstování marihuany 10 let za mřížemi. Bude se čekat, až vyschnou všechny zabavené rostliny Slovákovi hrozí za pěstování marihuany 10 let za mřížemi. Bude se čekat, až vyschnou všechny zabavené rostliny 28. srpna 2019 10:50

Muži zákona při prohlídce zajistili 5,5 kilogramů marihuany. „Z vypěstovaných rostlin získával sušením marihuanu, kterou užíval pro svoji potřebu a část si ponechal pro další využití a zpracování. Policistům dobrovolně vydal pět vzrostlých rostlin o vzrůstu 200 až 250 centimetrů, jednu částečně usušenou rostlinu konopí setého a masti s konopným výtažkem,vyjádřila se policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Pěstiteli za přechovávání omamných látek hrozí odnětí svobody, jelikož byl v pondělí obviněn z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.  Sazba je v tomto případě od dvou do desíti let. 

Domů
Sdílet
Diskuse