Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2019 9:21
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Ženě haprovalo auto. Když se podívala pod kapotu, nemohla uvěřit svým očím, našla tam plno ořechů

NEWS
Uložit Uložené

Veverka bude, bohužel, muset začít znovu.

Zima se blíží. Proto si některá zvířata začínají dělat zásoby, aby nejbližší měsíce nehladověli. Mezi ně patří i veverka. Ta si sbírá oříšky na tajné skrýše a když potřebuje, tak si po ně přijde. Tentokrát si ale našla místo, které nebylo nejvhodnější. Přímo pod kapotou vozu.

Doporučeno
V Japonsku začal masakr, při kterém se pobřežní vody zbarví do ruda krví delfínů V Japonsku začal masakr, při kterém se pobřežní vody zbarví do ruda krví delfínů 3. září 2019 9:20

Fotografie zveřejnil Chris Persic na sociální síti. Pochází z USA z Pensylvánie. Jeho žena Holly se vydala do knihovny a volala svému muži. Prý auto vydává podivný zvuk a cítí, jako by něco hořelo.

Příčina porouchaného auta ji šokovala. V motoru našla desítky vlašských ořechů. Chris tvrdí, že jich bylo přibližně 200. Auto čistil téměř hodinu. Dodal, že museli veverku pořádně naštvat, jelikož jí zmizela celá její zásoba.

Auto nechali zaparkované na otevřeném prostranství a veverce se podařilo nasbírat ořechy během jednoho víkendu. Možná to ale byla skupinová práce, kdoví.

Domů
Sdílet
Diskuse