Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2019 10:11
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Petr Čech pokračuje v brankářské kariéře. Chytat bude za anglický hokejový tým

SPORT
Uložit Uložené

Slavný český brankář pokračuje ve své brankářské kariéře. Fotbal vyměnil za hokej.

Petr Čech, někdejší brankář v Premier League za Arsenal, vyměnil fotbalový trávník za hokejový led a prodloužil tím svou sportovní kariéru. Chytat bude do konce sezony v třetiligovém týmu Guildford Phoenix. Čech, který momentálně pracuje pro slavný londýnský klub Chelsea jako poradce sportovního a technického úseku, si prý plní svůj sen.

„Vypadá to, že si lidi myslí, že jsem změnil práci. Nezměnil. Naštěstí mě nezastaví ve svém volném čase od působení ve sportu, který jsem miloval jako kluk a který hraju celé roky. Když jsem byl profesionálním fotbalistou, nemohl jsem ho hrát ze zřejmého důvodu... Teď můžu,“ napsal legendární český brankář včera večer na svůj Twitter

Doporučeno
Legenda je zpátky! Chelsea slaví návrat Petra Čecha v roli sportovního poradce Legenda je zpátky! Chelsea slaví návrat Petra Čecha v roli sportovního poradce 21. června 2019 13:19

Chytání mu podle vyjádření znatelně chybělo a už se těší, až bude moci zase hrát. V hokejovém dresu se poprvé ukázal už v létě, kdy trénoval s prvoligovým týmem Guildford Flames. Více se ale našel v nižší soutěži.

„Doufám, že tomuto mladému týmu pomůžu dosáhnout cílů pro nadcházející sezónu a pokusit se vyhrát co nejvíce zápasů,“ citoval 37letého hráče britský deník Daily Mail. Vůbec poprvé by mohl Čech nastoupit už v nedělním zápasu proti týmu Swindon Wildcats. Chytat bude v dresu číslo 39 podle hokejové legendy Dominika Haška.

Domů
Sdílet
Diskuse