Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2019 11:05
Čas čtení 0:00
Karin Filkaszova

Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl

Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl
Zdroj: PIXLR
NEWS
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Jeff Doucet byl učitel, který sexuálně zneužíval 10letého Jody Plauchéa. Když se to jeho otec dozvěděl, viníka zastřelil.

Psal se rok 1984 av hlavním městě amerického státu Louisiana, Baton Rouge, se nemluvilo o ničem jiném než o vraždě 25letého učitele karate Jeffa Douceta

Jeff Doucet byl pedofil, který vícenásobně sexuálně zneužil několik svých žáků. Jedním z nich byl i 10letý Jody Plauché, kterého Doucet unesl a každý den ho několikrát znásilnil. Doucet nebyl pro Jodyho jen obyčejný učitel. Rodina Plauchéových se ho ujala a stal se také dobrým rodinným přítelem.

Doporučeno
Psychicky nemocný muž Jaycee držel a znásilňoval od jejích jedenácti. Za 18 let nevyužila ani jednu šanci na útěk Psychicky nemocný muž Jaycee držel a znásilňoval od jejích jedenácti. Za 18 let nevyužila ani jednu šanci na útěk 6. října 2019 14:21

Když vyšlo najevo, co Jeff Doucet po celou dobu dělal mladému chlapci, jeho otec Gary vzal spravedlnost do vlastních rukou. V momentě, kdy policie vedla Douceta přes místní letiště, Gary tam nenápadně čekal. Jakmile se přiblížili ke Garymu, ten Douceta zblízka střelil do hlavy.

V tomto článku si přečteš:
  • Jak se pedofilní učitel dostal do domu Plauchéových;
  • kdy začal poprvé malého chlapce zneužívat;
  • proč Jody nikdy nic neřekl nahlas;
  • jak probíhal únos Jody pedofilním učitelem;
  • proč a jak se podařilo Jody opět najít;
  • co Jody otce čekalo u soudu za vraždu pedofila;
  • co se s rodinou Plaucheových stalo později;
  • jak se dnes Jody daří.

Gary otevřel dveře svého domova osamělému učiteli


Gary a June Plauchéoví byli obyčejný manželský pár, který spolu vychovával 4 děti, tři syny a jednu dceru. Gary chtěl od svých dětí, aby vedly aktivní život a tak je již od mladého věku přihlašoval do různých sportovních kroužků. 

Gary pracoval jako obchodník a když nebyl na cestách, intenzivně se věnoval svým dětem a sám je někdy trénoval. Chlapci se nejdříve věnovali americkému fotbalu, ale podle dokumentu televizní stanice ESPN, jeden z nich, Jody, ve sportu vynikal. Gary jeho talent nechtěl promrhat a tak, když mu bylo 10 let, jej i se staršími bratry přihlásil na karate.

Doporučeno
Znásilnili ji, ale od policie dostala pokutu za lež. Pachatel znásilnil dalších 27 žen a až pak uvěřili, že nelhala Znásilnili ji, ale od policie dostala pokutu za lež. Pachatel znásilnil dalších 27 žen a až pak uvěřili, že nelhala 4. října 2019 15:06

Karate měl být pro chlapce sport, který je naučí sebekázni a koncentraci, ale také se rodičům líbilo, že se děti budou moci v budoucnu bránit, pokud bude třeba. Netušili ale, že právě hodiny karate budou ty, které celé rodině navždy poznačí životy. 

Učitelem karate byl totiž 25letý Jeff Doucet, kterého měli žáci velmi rádi. Byl mladý, charismatický a rád s dětmi trávil i svůj volný čas, když je občas vzal na zmrzlinu nebo zorganizoval společný výlet do kina. I rodiče žáků si ho oblíbili. 

Pedofil Jeff Doucet s Jodym Plauchém

Nahnevaný otec zastrelil učiteľa, ktorý mu dlhé roky znásilňoval syna. Ku vražde sa priznal, bol odsúdený, no vo väzení nesedel
Nahnevaný otec zastrelil učiteľa, ktorý mu dlhé roky znásilňoval syna. Ku vražde sa priznal, bol odsúdený, no vo väzení nesedel Zdroj: Youtube/A time to kill: The Jody Plauche story

A protože jeho synové o Jeffovi často povídali, Gary se začal o učitele více zajímat. Jeff se totiž naplno věnoval učitelství karate, které ale nepředstavovalo dostatečný příjem a tak žil v malém studiu ve městě. Nablízku neměl žádné blízké, ani kamarády, a tak kromě vyučování trávil většinu času sám.

Rodině Plauchéových ho přišlo líto, protože i přes svou nepříznivou finanční situaci Jeff nezvýšil ceny za své hodiny. Rozhodli se proto, že ho pozvou do svého rodinného domu na večeři. Nejenže Gary Jeffovi nabídl teplé jídlo a místo u stolu, ale dokonce ho nechal se u nich i osprchovat a dal mu své čisté oblečení. 

Z Jeffa se tak rychle stal velmi dobrý rodinný přítel, který se v domě objevoval celkem často. Jeff si v rodině získal takovou důvěru, že často navštěvoval i domov Jodyho prarodičů. A jelikož Jody neustále za své nadání na sport vychvalovali, Jeff se mu začal více věnovat. A to hlavně v soukromí. 

Nikomu se to v té době nezdálo zvláštní, protože Jody ani jeho sourozenci nic neřekli nahlas. Každý o něm vyprávěl samé chvály, Jody nadále exceloval ve sportu. Vše se zdálo být na první pohled v pořádku.

Pedofilní učitel zneužíval 10letého chlapce, ten mlčel

Březen 1983. Jeff Doucet byl s rodinou Plauchéových dohodnutý, že Jodyho po tréninku zaveze domů. Jody seděl na předním sedadle a Jeff se poprvé rukou nevhodně dotkl Jodyho.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 70105 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Proč Jody nikdy pedofila neprozradil; 
  • jak často ho muž znásilňoval;
  • jak probíhal únos Jody pedofilním učitelem;
  • proč ho policie odhalila a našla i s uneseným Jodym;
  • jaký trest dostal Jodyho otec za vraždu pedofilního učitele a proč rozsudek rozdělil společnost;
  • proč i dnes Jody mluví o svém traumatickém období života.
Domů
Sdílet
Diskuse