Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2019 19:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber tancuje v spodnom prádle, Rihanna nakladá Donaldovi Trumpovi

REFRESHER
Uložit Uložené

Sleduj prehľad noviniek a reportáží z uplynulých dní. Zoberieme ťa aj na 125-metrovú budovu v Bratislave.

 

Pravdepodobne niet väčšieho kritika Donalda Trumpa medzi slávnymi osobnosťami, ako je práve speváčka z Barbadosu. Rihanna tentokrát pre Vogue otvorene priznala, že podľa nej má americký prezident mentálne problémy takého rozsahu, že neexistuje nikto v krajine, kto by na tom bol horšie. 

V najnovších Freshnews sa dozvieš aj o hviezdnej kampani Calvin Klein pri príležitosti 50. narodenín, povieme si však aj aktuálne informácie o nedávno predstavenej PlayStation 5.

Okrem toho ťa zoberieme na najvyššiu budovu na Slovensku, ktorou sa stáva Nivy Tower a preberá tak titul od Národnej banky. Ak sa bojíš výšok, niektoré zábery možno radšej preskočíš. Dozvieš sa však, čo sa ešte chystá a ako bude celý projekt novej stanice vyzerať. 

Nechýbajú ani informácie zo sveta filmov a na záver ešte jedna reportáž, ktorá poteší najmä fanúšikov spotrebného tovaru zo siete Lidl

Domů
Sdílet
Diskuse