Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci s klubem Roxy.
11. října 2019 14:19
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Roxy jede rap. V pražském klubu na podzim zazní Calin, Viktor Sheen, Gleb, Stein27, Ocean Wisdom i PSH s Maniakem

REFRESHER
Uložit Uložené

Chystá se velký rapový podzim. Podívej se na to!

Pražský klub Roxy čeká v následujících dnech, týdnech a měsících velmi nabitý program. Od října do prosince totiž hlásí, že #ROXYJEDERAP a jak to tak vypadá, příznivci nejen československého rapu se mají opravdu na co těšit. 

Rapový podzim přinese hvězdná jména tuzemské i světové rapové a grimové scény. Skepta, Gleb, Calin, Stein27, Ocean Wisdom, Viktor Sheen, PSH s Maniakem... je toho opravdu hodně a my se na konkrétní plány podíváme v tomto článku.

Doporučeno
Calin a Stein27 žijí moc rychle, umírají pomalu a nebudou tu, když se rozední. Společně vydali emocionální videoklip Calin a Stein27 žijí moc rychle, umírají pomalu a nebudou tu, když se rozední. Společně vydali emocionální videoklip 28. září 2019 9:22

12. října – Gleb

Začneme zostra chalanom zo Slovenska s ruskými kořeny. Gleb patří momentálně k největším zázrakům česko-slovenského rapu. Počátek jeho kariéry bychom hledali před deseti lety v drum’n’bassové komunitě. Od té doby rozšířil pole působnosti i o grimový a hip-hopový beat a se svojí slovní zásobou může být králem každého battlu. V ROXY se představí v rámci tour ke svému druhému albu Gauč Storytelling.


Odkaz na událost


17. října – Mike Roft

Ani ne týden poté dostane prostor showcase mladého českého labelu Mike Roft. Ten vyráží na historicky první tour po šesti městech Česka a Slovenska, kdy jednou ze zastávek bude právě Praha. Kdo by neznal Calina, jehož hity jako Perfect Week nebo momentální Růže hrají rádia i televize. Společně s ním pódium obsadí STEIN27, KOJO & SHXRTY nebo třeba Indigo & Persil.P. Bude toho hodně!


Odkaz na událost


25. října – Skepta (přesunuto)

Highlightem bude patrně koncert britské grimové superstar Skepty, kterého si ROXY pozvala na narozeniny. Díky enormnímu zájmu se koncert přesunul do Fora Karlín a pravděpodobně bude brzy vyprodán. Brzy bude ohlášen i support act a už teď se šušká, že malé jméno to zrovna nebude!

Odkaz na událost


30. října – Ocean Wisdom

Když už zmiňujeme flow, hned poté se s kadencí samopalu chystá do ROXY i Ocean Wisdom. Dle několika časopisů předčil rychlostí rýmování i samotného Eminema. Jeho hvězda stoupá strmě nahoru, a tak má za sebou spolupráci s Dizzee Rascalem nebo P Moneym a tím určitě nekončí. K poslechu doporučujeme i blížící se mixtape s hosty jako Fatboy Slim nebo Ghetts!

Odkaz na událost


2. listopad – Viktor Sheen

Dříve jmenovaný Calin má za sebou zase spolupráci s člověkem následujícím. Viktor Sheen už stačil svůj pražský koncert vyprodat, takže pokud nemáte lístky, situace je asi marná. Pokud ale ano, čekejte křest jeho nového alba Černobílej Svět, které lze na YouTube najít snad celé v trendech.

Odkaz na událost


6. prosince – PSH

A co by to bylo za program bez matadorů domácí scény PSH. Co bude, až nebude rap, sice nevíme, nicméně dokud je, budeme Penery poslouchat. Jejich nové album Debut obzvlášť. To totiž v klubu také pokřtí a určitě si k tomu přizvou i spoustu hostů. Očekáváme Maniaka a podobné celebrity.

Odkaz na událost

Domů
Sdílet
Diskuse