Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2019 16:20
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Mariana Kotlebu, šéfa slovenských nacionalistů, prověřuje policie pro možné sexuální zneužívání

NEWS
Uložit Uložené

Média zveřejnila informace o údajném nemanželském dítěti Mariana Kotleby a jeho vztahu s tehdy teprve 16letou studentkou.

Portál Topky.sk nedávno zveřejnil článek o Marianu Kotlebovi a jeho údajném vztahu s mladistvou dívkou. „Marian Kotleba je v Banské Bystrici známý také jako učitel gymnázia, který měl rád studentky. Jednou z nich měla být i tehdy 16letá Dominika. Mladičká studentka otěhotněla a tvrdila, že otcem dítěte je právě Kotleba,“ informují o lídrovi politické strany ĽSNS Topky. Dominika měla údajně otěhotnět krátce po oslavě svých 15. narozenin, čímž portál zjevně odkazuje na to, že k souloži mohlo dojít před dovršením 15. roku.

Podle vyjádření Kotlebovy manželky Frederiky, která už před časem podala žádost o rozvod, její muž s Dominikou kdysi chodil, ale dítě není jeho. „Tato informace byla podstoupena na prověření na věcně a místně příslušný útvar – OKP OR PZ BB s podezřením ze spáchání zločinu sexuálního zneužívání,“ prozradila pro Denník N mluvčí banskobystrické krajské policie Mária Faltániová.

Podle trestního zákona se sexuálního zneužívání dopustí osoba, která „vykoná soulož s osobou mladší než patnáct let nebo kdo takovou osobu jiným způsobem pohlavně zneužije“. V daném případě hrozí obviněnému či obviněné 3 až 10 let odnětí svobody.

Marian Kotleba je podozrivý zo sexuálneho zneužívania
Marian Kotleba je podozrivý zo sexuálneho zneužívania Zdroj: TASR - Jakub Kotian
Domů
Sdílet
Diskuse