Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2019 14:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine může na živá vystoupení zapomenout, tvrdí někteří organizátoři. Nebudou riskovat, že se ho někdo pokusí během show zabít

HUDBA
Uložit Uložené

Duhový raper může mít po návratu problém najít prostory, kde by mohl vystupovat živě.

6ix9ine se již naplno připravuje na své potenciální propuštění, které by mohlo přijít 18. prosince 2019. Soud totiž vyhověl žádosti a přesunul hlavní líčení o více než měsíc ve prospěch duhového rapera. Ten už zároveň prý nakupuje beaty a také vše nasvědčuje tomu, že podepsal rekordní 10milionovou smlouvu s vydavatelstvím 10K Projects.

I podle jeho vlastních slov bude po propuštění ještě slavnější a problém v udavačství nevidí. Tvrdí, že postupně všichni zapomenou na to, co se během uplynulého roku stalo. Vypadá to však tak, že může narazit ještě na jeden obrovský problém.

Doporučeno
6ix9ine údajně z vězení podepsal spolupráci s vydavatelstvím za 10 milionů dolarů. Prý už začal nakupovat beaty 6ix9ine údajně z vězení podepsal spolupráci s vydavatelstvím za 10 milionů dolarů. Prý už začal nakupovat beaty 10. října 2019 21:20

Není tajemstvím, že právě výdělky ze živých vystoupení jsou často největším zdrojem příjmu domácích i světových raperů. Podle slov jednoho z organizátorů, který pracuje v legendárním klubu S.O.B na Manhattanu, bude mít 6ix9ine velký problém najít prostor, kde by mohl předvést svou show.

„Dokonce i předtím, než měl Tekashi problémy s federální policií a gangy, byl jeho vstup do většiny klubů v New Yorku zakázán,“ prozrazují kompetentní pro Complex.

Samozřejmě, majitelé prostorů a ani samotní organizátoři nebudou chtít podstoupit nebezpečí toho, že se někdo rozhodne pomstít členy gangu Nine Trey právě v jejich klubu. Tekashimu po propuštění pravděpodobně hrozí smrt, což dokazují i ​​jeho slova, že má v plánu pro sebe a svou rodinu najmout ochranku na 24 hodin denně během celého týdne.

Málokdo bude ochoten riskovat, že se v jeho podniku bude střílet, protože by v tomto případě byli ohroženi i fanoušci.

Doporučeno
Nikdy nebylo jasnější, že se Tekashi dostane na svobodu. Soud potvrdil, že jeho únos nebyl fingovaný, raper naplnil slib pro FBI Nikdy nebylo jasnější, že se Tekashi dostane na svobodu. Soud potvrdil, že jeho únos nebyl fingovaný, raper naplnil slib pro FBI 4. října 2019 14:52
Domů
Sdílet
Diskuse