Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2019 14:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

DMX zrušil všechny chystané koncerty a dobrovolně nastoupil do centra pro drogově závislé. Chce bojovat se svými démony

HUDBA
Uložit Uložené

Raper se rozhodl postavit své drogové závislosti, což pravděpodobně pochopí i fanoušci, kteří se těšili na koncerty.

Raper DMX má velmi bohatou drogovou minulost, která ho v roce 2016 skoro stála život. Předávkoval se heroinem, policie ho však včas našla a podala mu správný lék, díky čemuž mohl dál žít. Ve skutečnosti začal s marihuanou a kokainem ještě před dospělostí a ani četné návštěvy vězení nedokázaly jeho závislost natrvalo vyléčit. Vždy se po propuštění k drogám vrátil, což se, zdá se, stalo i nyní.

Doporučeno
DMX se vrací z vězení a chystá se znovu nastartovat svoji hudební a hereckou kariéru DMX se vrací z vězení a chystá se znovu nastartovat svoji hudební a hereckou kariéru 29. prosince 2018 21:27

Když ho v lednu 2019 propustili po dvanácti měsících z vězení, kde seděl za daňové podvody, fanouškům slíbil, že vydá další studiové album a taky si měl zahrát i ve filmu. Portál Complex informuje o instagramovém příspěvku na jeho profilu, který však už nepřidal raper, ale jeho zástupci. DMX se totiž dobrovolně přihlásil v centru na léčení drogových závislostí.

Dozvídáme se, že ruší všechny plánované koncerty a zatím není jasné, kdy by se mohl vrátit. Známý není ani rozsah jeho závislosti, legendární raper však má jasno v tom, že právě střízlivost a rodina jsou pro něj na prvním místě, což se chystá vyřešit dříve, než se vrátí ke tvorbě.

Domů
Sdílet
Diskuse