Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2019 9:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vyhrál Porsche, prodal ho a za dva dny vyhrál další

NEWS
Uložit Uložené

Britský instalatér se v druhém případě už ani pořádně neradoval, dokončil kurz a šel si pro výhru.

Už na Vánoce v roce 2017 vyhrál britský instalatér Tom Harvey v internetové soutěži luxusní Porsche 911 Carrera 4 GTS v hodnotě v přepočtu více než 2,5 milionu korun a k tomu dalších přibližně 600 tisíc korun v hotovosti. Auto si chvíli užíval, když ale přišel čas složit zálohu za nový dům, rozhodl se ho prodat, protože pro 28letého muže bylo důležitější vybudovat si vlastní zázemí.

Doporučeno
Pamatuješ na definici devadesátkového TV hazardu? Po 22 letech dopadli Čecha, který obelstil Televizní Bingo a ukradl 27 milionů korun Pamatuješ na definici devadesátkového TV hazardu? Po 22 letech dopadli Čecha, který obelstil Televizní Bingo a ukradl 27 milionů korun 8. listopadu 2017 17:18

Po dvou dnech od momentu, kdy auto prodal novému majiteli, se dozvěděl, že vyhrál ve stejné soutěži další Porsche, tentokrát přibližně o polovinu levnější model Macan S, informuje Daily Mail. A samozřejmě opět k autu dostal i přibližně 600 tisíc v hotovosti.

Podle dostupných informací ho zpráva zastihla právě během instalatérského kurzu, a tak jej nejprve v klidu dokončil, až potom si šel výhru podruhé do autosalonu převzít. „Pravděpodobně jsem v současnosti jeden z nejšťastnějších lidí na světě,“ říká Harvey.  

 Fotka z roku 2018, kdy instalatér vyhrál své první Porsche 911

Domů
Sdílet
Diskuse