Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2019 12:05
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Fortnite skončil, nekomunikuje na sociálních sítích. Vývojáři vypnuli hru a nová sezóna nezačala

TECH
Uložit Uložené

Nejpopulárnější battle royale hra na sebe strhla pozornost.

Mnozí se těšili na jedenáctou sezónu hry Fortnite. Co nás v ní čeká? Přijdou nové zbraně? Nové mechanismy? Všichni byli v napětí, co si pro nás tentokrát vývojáři z Epic Games přichystali. Pokud sis myslel, že budeš zařezávat hned po spuštění nové sezóny, zřejmě jsi dost zklamaný.

Odpočítávání na účtech Fortnitu skončilo a raketa vyletěla do nebe. Po výbuchu jsi měl možnost vidět „meteorickou show“ a pak se všichni hráči vznášeli. Konec. To je všechno. Před sebou máš najednou pouze černou obrazovku a uprostřed bleděmodrý kroužek.

Doporučeno
Hrají hry a vydělávají miliony. Streamování na Twitchi živí tisíce mladých lidí Hrají hry a vydělávají miliony. Streamování na Twitchi živí tisíce mladých lidí 7. září 2019 8:39

Odvážný krok, to je třeba na rovinu říct. Fortnite přestal existovat, všichni čekají, co se bude dít. Už dlouho se mluví o nové mapě a o obrovských změnách. Teorií je více, ale žádná není potvrzena. Epic Games mlčí. Jediné, co teď můžeme dělat, je čekat. Jeden z nejsledovanějších streamerů Ninja slíbil hint za 250 000 lajků. Toto je ono a tvrdí, že nežertuje:

Streameři mají momentálně nucenou pauzu, mezi ně patří i hráč Halien. „Sledoval jsem hru do půlnoci, sezóna stále nezačala. Díval jsem na černou obrazovku,“ říká se smíchem Jan Štec alias Halien. Od včera přestali komunikovat oficiálně účty Fortnite, na jejich webu nalezneš pouze přímý přenos z Twitche. „Hru sledovalo 1,6 milionu diváků, což je obrovské číslo. Mě sledovalo 8000 lidí,“ říká s tím, že platforma Twitche obrovský nátlak lidí nezvládala a špatně fungovala.

Doporučeno
Programátorka Ivana: Většina lidí si představuje programátora jako neupraveného kluka. Já jim do této normy nesedím (Rozhovor) Programátorka Ivana: Většina lidí si představuje programátora jako neupraveného kluka. Já jim do této normy nesedím (Rozhovor) 29. července 2019 13:02

I Halien si myslí, že nás čeká nová mapa. Uniklo, jak by měla vypadat. „Měly by tam být lodě, Epic se také chce zaměřit na příběh, už nebudou náhodné skiny, ale jen takové, které souvisejí s dějovou linií. Měl by také skončit Early Access, taková je teorie. Chtějí začít znovu,“ vysvětluje Halien. Není jasné, kdy by to celé mělo odstartovat. Sony ale své konzolové hráče ujistilo, že o skiny nepřijdou.

Fornite skončil, zmazal účty na sociálnych sieťach. Vývojári úplne vypli hru a nová sezóna sa nezačala
Fornite skončil, zmazal účty na sociálnych sieťach. Vývojári úplne vypli hru a nová sezóna sa nezačala Zdroj: Apple
Domů
Sdílet
Diskuse