Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2019 13:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Frontman Elánu míří pistolí na novináře rok a půl po vraždě Jána Kuciaka. Vadí mu, když bulvár informuje o jeho soukromí

HUDBA
Uložit Uložené

Sice v závěru videoklipu upozorňuje, že má na mysli výhradně bulvární novináře, jde ale o velmi nemístný krok frontmana Elánu.

Joža Ráže loni Nový čas přichytil ve společnosti prokurátorky Marie Trstenské, která dozorovala i případy Mariana Kočnera. Postupovala v nich v jeho prospěch a dal jí to najevo i samotný soudce.

Jméno Marie Trstenské se zmiňuje i v Kočnerově Threemě, ostatně, dozorovala také kauzy Donovaly a Welten. Ty po obrovské kritice veřejnosti speciální prokurátor Dušan Kováčik Trstenské sebral.

Frontman kapely Elán a dlouholetý podporovatel strany Směr se očividně neztotožňuje s tím, že bulvární média odhalují jeho soukromí. Vydává totiž skladbu s názvem Bulvárné krysy, jejíž videoklip je výrazně ofenzivní vůči novinářům. 

Nejprve znázorňuje, jak ho zaznamenávají paparazzi a fotky se dostávají na titulky, později nechá několik z nich unést a přichází za nimi se zbraní. Vašo sice na konec vytáhne jen stříkací pistoli a v závěru ještě autoři klipu upozorňují, že je klip namířen jen proti bulvárním novinářům, je ale otázkou, nakolik vhodné je podobné gesto rok a půl po vraždě Jána Kuciaka a jeho snoubenky.

Anketa:
Je podle tebe gesto míření pistolí na novináře ve videoklipu Elánu vhodné?
Ano
Ne
Ano
41 %
1266 Hlasů
Ne
59 %
1790 Hlasů
Zpět
Sdílet
Diskuse