Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2019 13:56
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Video: Matador provokuje býka, rozzuřené zvíře ho dvakrát bodne do slabin. Rány mají hloubku až 30 centimetrů

NEWS
Uložit Uložené

Gonzalo Cabellero býka vyprokovoval a skončil v nemocnici.

Býčí zápasy jsou tradiční zábavou Španělů, jde ale o nebezpečnou akci, která již nejednou dopadla tragicky. Nejaktuálnější případ, o kterém informuje Independent, se týká mladého matadora jménem Gonzalo Caballero. Ten během oslav „Hispánského dne“ ve městě Madrid vyprovokoval býka natolik, že ho vážně zranil.

Doporučeno
Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl 12. října 2019 11:05

Rozzlobené zvíře 27letý muž zasáhl ostrým tradičním mečem do krku, za což si vysloužil dvě bodné rány do slabin mezi nohama. Jedna měla podle dostupných zdrojů 25 a druhá 30 centimetrů. Jelikož je Caballero přítel neteře krále, na nešťastnou událost přihlížela i celá královská rodina.

Zraněný matador byl okamžitě ve vážném stavu převezen do nemocnice, kde podstoupil operaci. Zatím není jasné, zda je v ohrožení života, dozvídáme se ale, že mu byl přímo do nemocničního pokoje dovezen skalp v podobě vyříznutého ucha býka, se kterým bojoval. Na to má sice podle zvyku právo jen bojovník, který proti býkovi zvítězí, hlediště ale tentokrát požadovalo výjimku.

 

Doporučeno
Letěli jsme s jedním z nejlepších pilotů větroňů, který létal i v Africe. Povinně i s pytlíkem, kdyby zradil žaludek Letěli jsme s jedním z nejlepších pilotů větroňů, který létal i v Africe. Povinně i s pytlíkem, kdyby zradil žaludek 21. září 2019 11:02
Domů
Sdílet
Diskuse