Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2019 9:34
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Co si obléci na zimu? Toto je 6 stylů pánských bund a kabátů, které bys měl znát

Co si obléci na zimu? Toto je 6 stylů pánských bund a kabátů, které bys měl znát
Zdroj: Pete Casta/Hypebeast France
MÓDA
Uložit Uložené

V boji proti podzimní depresi ti přinášíme výběr bund a kabátů, které rozjasní každé počasí.

Tenisky za tisíce korun vidíme v ulicích běžně, ale když přijde na výběr zimních bund nebo kabátů, mnozí muži se nechají zlákat levnými kousky z fast-fashion řetězců, které ve většině případů vydrží jen jednu, přinejlepším dvě sezóny. 

Kvalitní kabát nebo bunda přitom může být součástí tvého šatníku i několik let a letošní kolekce známých značek nabízí několik zajímavých kousků, které jsme v pánské sekci dosud neviděli. Ať už patříš mezi uhlazené elegány nebo by tvá zimní bunda měla vydržet zejména drsné podmínky městského života, díky našemu výběru 6 trendy pánských bund a kabátů na podzim a zimu 2019 se určitě zorientuješ v tom, co se ti líbí a co ne.

Doporučeno
Češky a Slovenky na internetu prodávají použité kalhotky nasáklé močí nebo ejakulátem. Vydělávají tisíce měsíčně Češky a Slovenky na internetu prodávají použité kalhotky nasáklé močí nebo ejakulátem. Vydělávají tisíce měsíčně 27. září 2019 8:39

6. Fleece a (ne)pravá kožešina
Pánske bundy/kabáty
Pánske bundy/kabáty Zdroj: Farfetch

Luxusní značky se rozhodly dát počátkem roku 2019 definitivně sbohem pravé kožešině, ale to neznamená, že se musíme rozloučit i s flísovými a plyšovými materiály. V chladných měsících přeci není nic lepšího, než když se můžeš obléci do něčeho měkoučkého.

Čo si obliecť na zimu? Toto je 6 štýlov pánskych búnd a kabátov, ktoré by si mal poznať
Čo si obliecť na zimu? Toto je 6 štýlov pánskych búnd a kabátov, ktoré by si mal poznať Zdroj: @hypebeast/Instagram

U podobných bund a kabátů ale musíš mít na paměti vždy zejména jednu věc, a tou je předpověď počasí. Z hlediska údržby jsou totiž tyto materiály poměrně náročné a pokud tě zastihne déšť, je téměř jisté, že budeš volby svého outfitu litovat.

Domů
Sdílet
Diskuse