Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2019 19:22
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Přes internet nabízeli děti na sex, dnes jsou obviněni a hrozí jim 12 let. Využívali jejich špatnou sociální situaci

NEWS
Uložit Uložené

Máriovi je 20, Františkovi 21 let. Hrozí jim 7 až 12 let.

Dva Slováci, 20letý Mário M. a 21letý František, zneužívali těžkou sociální situaci minimálně dvou dětí. Nabízeli sex s nimi na internetu, trvalo to od roku 2017 do roku 2019. „Obvinění proto měli zřídit účty mladistvých na sociálních sítích, kde je nabízeli k prostituci za finanční odměnu v okrese Liptovský Mikuláš. K poskytnutí sexuálních služeb došlo několikrát, polovinu z výdělku si měla nechat obviněna dvojice,“ píše slovenská policie na sociální síti.

Doporučeno
Šlapala jsem na ulici, abych zjistila, co zažívají prostitutky. Kvůli závislosti jsou některé ochotné jít za 75 korun bez ochrany Šlapala jsem na ulici, abych zjistila, co zažívají prostitutky. Kvůli závislosti jsou některé ochotné jít za 75 korun bez ochrany 21. července 2019 18:59

Případ byl medializován už v dubnu, nyní vyšetřovatelé slovenské národní jednotky boje proti nelegální migraci vznesli obvinění. Policie na jaře zveřejnila i krátké video ze zásahu.

„Každý, kdo zláká, přepraví, přechovává, předá nebo převezme dítě, byť s jeho souhlasem, na účel dětské prostituce nebo jiné formy sexuálního vykořisťování včetně dětské pornografie, nucené práce či nucené služby včetně žebrání, otroctví nebo praktik podobných otroctví, nevolnictví, nuceného sňatku, zneužívání k páchání trestné činnosti, nezákonné adopce, odebírání orgánů, tkání či buňky nebo jiných forem vykořisťování, se posuzuje jako obchodování s lidmi podle § 179 odst. 2 trestního zákona,“ doplnila policie.

Doporučeno
Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl 12. října 2019 11:05
Zpět
Sdílet
Diskuse