Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2019 21:18
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Simpsonovi prý předpověděli start druhé kapitoly Fortnite. Nechyběla černá díra ani nedočkavé děti

NEWS
Uložit Uložené

Velmi přesná předpověď skutečných událostí.

Pokud znáš seriál Simpsonovi, určitě jsi zaregistroval fenomén, podle kterého tým autorů kolem Matta Groeninga dokáže předpovídat budoucnost.

Toto tvrzení je podle fanoušků založeno na tom, že mnoho reálných událostí se už kdysi ve velmi podobné formě odehrálo i v některé z 31 sérií příběhů ze života žluté rodinky.

Simpsonovi například poměrně často mluvili o tom, že americkým prezidentem by se mohl stát Donlad Trump. A jak víš, opravdu se tak stalo. V seriálu se však objevily i „předpovědi“ zobrazující inteligentní hodinky, smartphony, spektakulární příjezdy zpěváků na pódium nebo zkorumpované fotbalové úředníky.

Scenárista Al Jean však například pro BBC řekl, že Simpsonovi už zkrátka mají tak mnoho částí, že se prostě museli několikrát trefit. „Pokud uděláte dostatečně mnoho předpovědí, pak se 10 % ukáže jako pravdivých,“ cituje ho britská televize.

Doporučeno
Fortnite opět funguje. Odstartovala druhá kapitola i s novou mapou. Jen na Twitchi na ni čekalo půl milionu lidí Fortnite opět funguje. Odstartovala druhá kapitola i s novou mapou. Jen na Twitchi na ni čekalo půl milionu lidí 15. října 2019 11:20

Zatím poslední zábavu si fanoušci seriálu našli při nedávné nedostupnosti Fortnite před startem druhé kapitoly hry. Zda je předpověď dostatečně věrná, posuď sám.

Starou mapu ve Fortnite totiž zničila velká černá díra. Ta se pak přes 24 hodin zobrazovala všem hráčům při pokusech o připojení, dokud studio Epic Games opravdu neodstartovalo s dalším pokračováním, novým prostředím a vylepšenou hratelností.

A vřískající Bart s Lisou? Zřejmě mají naznačovat, že se Fortnite těší největší oblibě mezí těmi úplně nejmladšími hráči.

V jiné části zas velká tmavá koule vtáhla celý Springfield podobně, jako černá díra zničila původní Fortnite mapu.

Domů
Sdílet
Diskuse