Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2019 21:39
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Bývalý UFC bojovník utrpěl děsivou zlomeninu čelisti. Na Instagramu ukázal snímky z rentgenu

SPORT
Uložit Uložené

I taková zranění se v MMA stávají.

Japonský MMA bojovník Yuta „Ulka“ Sasaki (22-8) si kromě porážky z nedávného turnaje Rizin 19 odnesl také – bohužel pro něj – velmi bolestivé zranění. Hned v prvním kole zápasníka totiž jeho soupeř, kterým byl talentovaný Kai Asakura (14-1), trefil tak tvrdě, že mu zlomil čelist.

Samotný „Ulka“ se nechal slyšet, že takovou ránu ještě nikdy v životě nedostal. Ostatně to, o jak velkou ránu se jednalo, dokládají i rentgenové snímky, které bývalý bojovník nejslavnější ligy světa UFC včera sdílel na svém Instagramu. 

Bojovník se pochopitelně v tuto chvíli nachází v péči lékařů a není zatím známo, kdy bude opět připraven nastoupit do dalšího boje. Minimálně několik měsíců to však zřejmě potrvá. V rekonvalescenci mu však snad alespoň trochu pomohou fanoušci, kteří zápasníkovi přejí brzké uzdravení.

Video ze závěru zápasu je přiloženo níže.

Doporučeno
Nejlepší český MMA bojovník Jiří Procházka vyhrává další zápas! Soupeře ukončil v 1. kole Nejlepší český MMA bojovník Jiří Procházka vyhrává další zápas! Soupeře ukončil v 1. kole 12. října 2019 13:54

Na tomtéž turnaji se mimochodem v hlavním zápase večera představil i nejlepší český MMA bojovník Jiří „Denisa“ Procházka, který si se svým soupeřem hravě poradil hned v prvním kole. Našeho šampiona by měla další bitva čekat na konci tohoto roku.

Domů
Sdílet
Diskuse