Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2019 21:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cristiano Ronaldo údajně vydělá více peněz jako influencer na Instagramu ve srovnání s příjmy z Juventusu

SPORT
Uložit Uložené

Za poslední rok podle studie vydělal populární fotbalista díky sociální síti necelých 48 milionů dolarů. Juventus mu prý platí přibližně 34 milionů ročně.

Portál Buzz Bingo na základě analýzy dostupných informací zveřejnil, kolik vydělávají nejznámější influenceři díky placené propagaci na Instagramu. Nejlépe ze všech je na tom populární fotbalista Cristiano Ronaldo, ještě zajímavější je však fakt, že mu sociální síť vydělá více než samotný sport.

Doporučeno
Kylie Jenner si díky jedné fotce na Instagramu vydělá i na luxusní auto. Jak jsou na tom světoví influenceři? Kylie Jenner si díky jedné fotce na Instagramu vydělá i na luxusní auto. Jak jsou na tom světoví influenceři? 27. července 2019 11:29

Podle goal.com si ročně v italském klubu Juventus přilepší ročně o 34 milionů dolarů, což je sice opravdu slušná částka, díky Instagramu však podle všeho vydělá dalších 47,8 milionu dolarů.

Fotbalista je v současnosti nejsledovanějšího osobností na planetě a za placený příspěvek si může vyžádat od komerční firmy až 975 tisíc dolarů. Dohromady za uplynulých 12 měsíců podle studie přidal 49 propagačních fotek, což je průměrně jeden reklamní příspěvek týdně.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Very happy to have scored the goal 600 in my career with these beautiful boots!!⚽

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domů
Sdílet
Diskuse