Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2019 8:41
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Žena, která si sedla na svého přítele a vyžadovala orální sex, se po 10 měsících přiznala ke svým činům

NEWS SEX
Uložit Uložené

Její přítel prohlásil, že se bál o vlastní život.

Amy Parrino byla loni obviněna z domácího násilí poté, co její přítel neviděl jiné východisko, než její chování nahlásit na policii. Ke svým činům se přiznala až teď, o 10 měsíců později, informují International Bussines Times.

Její přítel přišel na policii s tím, že ho Amy týrala. Tvrdil, že ho začala bít různými předměty, například páskem či telefonem. Během své výpovědi řekl i to, že ho mlátila pěstí. Z ničeho nic byla velmi agresivní a v jednom bodě ho nahá honila kolem domu, i přesto, že jí říkal, ať mu dá pokoj. Když ho doběhla, shodila ho na zem a sedla si na něj.

 

Žena, ktorá si sadla na svojho priateľa a vyžadovala orálny sex sa po 10 mesiacoch priznala k svojim činom
Žena, ktorá si sadla na svojho priateľa a vyžadovala orálny sex sa po 10 mesiacoch priznala k svojim činom Zdroj: Amy Parrino/Facebook/Boone County Sheriff's Departmen

Oběť tvrdí, že si Amy sedla na jeho tvář a začala vyžadovat orální uspokojení, přičemž nemohl vůbec dýchat a podle vlastních slov se bál o svůj život. Později řekl, že když mu přikázala: „Vyliž mě,“ tak mu ze situace bylo na zvracení.

Na jeho těle policie našla zranění z útoků, které popisoval. Tržné poranění utrpěl i na nose, což jen potvrdilo jeho tvrzení, že na něm seděla. Červené odřeniny na hrudi připsal úderům páskem.

Doporučeno
Orální sex na pódiu během festivalu Burning Man? Vítěz Grammy si na pódiu užíval s přítelkyní, která následně zveřejnila video Orální sex na pódiu během festivalu Burning Man? Vítěz Grammy si na pódiu užíval s přítelkyní, která následně zveřejnila video 4. září 2019 15:45

Parrino byla obviněna ze sexuálního zneužívání a z domácího týrání. Nejprve ji odsoudili na tři roky za mřížemi, ale nyní se přiznala a soudce jí nakonec udělil pětiletý podmíněný trest.

Domů
Sdílet
Diskuse