Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2019 15:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Snoop Dogg platí 50 tisíc dolarů člověku, kterého zaměstnal, aby mu připravoval jointy z marihuany

HUDBA SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Byla to jen otázka času, kdy si Snoop Dogg uvědomí, že ho příprava jointů stojí hodiny denně.

Snoop Dogg se proslavil nejen jako raper, ale i jako milovník marihuany. Kouřový oblak je jeho neodmyslitelnou součástí už řadu let a aktuálně v rozhovoru potvrdil i informaci, že zaměstnává člověka, který mu během celého dne připravuje jointy. Redaktoři jsou překvapeni, když mluví o tom, že skutečně existuje osoba v jeho týmu, která dělá výhradně jen toto, Snoop Dogg však vysvětluje, že on na to nemá čas.

Doporučeno
Snoop Dogg vzdává za všechny své úspěchy poctu jen sobě. Vydává nové album s 22 skladbami Snoop Dogg vzdává za všechny své úspěchy poctu jen sobě. Vydává nové album s 22 skladbami 16. srpna 2019 8:34

Dokonce se dozvídáme i to, že odborník na přípravu marihuany po jeho boku si dokáže pod křídly rapera docela slušně vydělat. Snoop v rozhovoru prozrazuje, že mu platí přibližně 40 až 50 tisíc dolarů ročně. Legendární raper vysvětluje, co všechno práce obnáší a společně se smějí u tohoto jedinečného nápadu.

Je to už několik let, co Snoop Dogg prozradil, že vykouří 81 jointů denně. Matematický výpočet sice hraje v neprospěch tohoto výroku, není však žádných pochyb o tom, že i přesto má člověk zaměstnaný na pozici výrobce jointů hodně práce.

 

Domů
Sdílet
Diskuse