Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2019 16:13
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj si vymyslela příběh o tom, že má klip s Adele. Své fanoušky oklamala, jeden na ni chtěl zavolat policii

HUDBA
Uložit Uložené

Tvrdila, že vše je již připraveno na vydání, později se však ke lži přiznala.

Nicki Minaj před několika týdny oznámila, že oficiálně končí hudební kariéru a nebude vydávat další skladby ani koncertovat. V aktuálním rozhovoru pro Entertainment Tonight však z nejasných důvodů před očima fanoušků přišla s prohlášením, že nedávno společně s Adele nazpívaly písničku a dokonce vznikl i videoklip. Dodala, že se nemůže dočkat, kdy spolupráce spatří světlo světa, informuje CNN.

Doporučeno
Nicki Minaj oznámila definitivní konec rapové kariéry Nicki Minaj oznámila definitivní konec rapové kariéry 5. září 2019 20:54

Netrvalo dlouho a dozvěděli jsme se, že jde o lež a Nicki Minaj si tento příběh jednoduše vymyslela. Není známo, jaký byl její motiv, ani to, co tím vlastně sledovala. Na svůj Twitter přidala příspěvek, ve kterém píše, že šlo o sarkasmus a aktuálně si kvůli ohromnému zájmu veřejnosti zavařila natolik, že musí jít ukrást Adele do studia nějaké soubory, aby mohla slib splnit.

Populární raperka má podle všeho svébytný humor, který však nikdo nepochopil, jeden uživatel dokonce na Twitteru napsal, že má v plánu zavolat na Nicki Minaj policii. Ačkoliv Američanka oznámila, že se již tvorbě věnovat nebude, s velkou pravděpodobností ještě vyjde několik tracků, které stihla nahrát před tím, než definitivně pověsila mikrofon na hřebík. 

Domů
Sdílet
Diskuse