Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2019 18:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Chystají Ariana Grande a Kylie Jenner společnou skladbu? Modelka pobláznila svět písničkou, kterou zpívá svému dítěti

HUDBA
Uložit Uložené

Kylie Jenner pobláznila svět svou písničkou pro dcerku Stormi. Ariana Grande jí nabídla, že ji přezpívá do studiové verze.

Zahraniční internet věnuje v současnosti velmi mnoho pozornosti známé podnikatelce a modelce Kylie Jenner. Ta se před časem rozhodla pustit veřejnost do své základny v rámci prohlídky prostor, kde pracuje na své značce kosmetiky. Ukázala vše včetně lednice i pokoje pro svou dcerku Stormi. Z celého dvacetiminutového videa si však její fanoušci nejvíce oblíbili krátký moment, když zazpívala slova „Rise and Shine“.

Doporučeno
Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 milionů za použití dvojnice v kampani poté, co odmítla spolupráci Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 milionů za použití dvojnice v kampani poté, co odmítla spolupráci 4. září 2019 9:48

Za pár dní se Twitter zaplnil vtipnými meme obrázky, to však není ani zdaleka všechno. Virální video neuniklo ani pozornosti populární popové zpěvačky Ariany Grande, která se Kylie Jenner na Instagramu zeptala, zda by mohla ikonická tři slova použít.

Kylie Jenner odpověděla, že s tím sice problém nemá, ale jen v případě, že si v nové verzi společně zahrají ve videoklipu. Modelka se pravděpodobně zatím na pěveckou kariéru nechystá, když se tak ale jednou stane, budeme vědět, kde sahají počátky tohoto nápadu.

Zdá se však, že Stormi má jasno v názoru na Rise and Shine 

Zpět
Sdílet
Diskuse