Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2019 17:03
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Cestující ve vlaku Českých drah narazil na trs hub. Dopravce situaci zachraňuje humorným komentářem

NEWS
Uložit Uložené

Fotografie se objevily ve facebookové skupině HOUBAŘI a přátelé lesa.

České dráhy se nepyšní příliš dobré pověsti. Čelí kritice kvůli nedodržování jízdního řádu a v posledních dnech také kvůli kontroverzní komplikaci, kvůli níž nebudou jejich jízdenky v některých úsecích platné. Nicméně, jak už to bývá, to špatné bývá nejvíce vidět, a pravdou je, že České dráhy na tom zas tak katastroficky nejsou. Podle výroční zprávy jejich vlaky loni přijely na čas v 89 % případů.

Pravdou nicméně je, že se na kolejnicích stále prohánějí staré vlakové soupravy, které nemusí být zrovna každému po chuti. Svědčí o tom fotografie, které kolují po Facebooku. Je na nich zachycen trs hub, které rostou přímo na chodbě vlaku

Doporučeno
V Praze dostal pokutu Mickey Mouse, šaška i smrtku vyřešili strážníci domluvou. Navštívili jsme centrum po zákazu buskingu V Praze dostal pokutu Mickey Mouse, šaška i smrtku vyřešili strážníci domluvou. Navštívili jsme centrum po zákazu buskingu 16. října 2019 12:42

Záběry se brzy staly virálními a na situaci zareagovala i sama společnost prostřednictvím komentáře na zmíněné sociální síti. „Sakra, a my chtěli připravovanou nabídku v našich jídelních vozech utajit až do poslední chvíle!“ snaží se zachránit humorem situaci. Dále ale již ve vší vážnosti dodává, že jde o starý vůz, který bude v blízké době vyřazen.

Cestující ve vlaku Českých drah narazil na trs hub. Dopravce situaci zachraňuje humorným komentářem
Zdroj: Facebook/Michael Skřivan
 
Domů
Sdílet
Diskuse