Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2019 22:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Video zachycuje, jak Lady Gaga spadla z pódia během erotické scénky s fanouškem

HUDBA
Uložit Uložené

Bizarní situaci mohli vidět fanoušci během jejího koncertu v Las Vegas.

Lady Gaga má za sebou pravděpodobně jedno z nejpamátnějších vystoupení ve svém životě. Během show v Las Vegas nejprve vyzvala jednoho z fanoušků z přední řady, aby přišel na pódium a zatancoval si s ní. Následně na něj vyskočila, muž to však neustál a společně spadli z pódia na zem. Pravděpodobně nešlo o bolestivý náraz, video však zachycuje vtipný moment, po kterém přichází ještě komičtější situace.

Zpěvačka se totiž nemohla dostat zpět na pódium: „Jsem v pořádku, co však není v pořádku, je, že budeme potřebovat nějaké schody, abych se mohla dostat nahoru,“ říká do mikrofonu ve videu, které zveřejnilo TMZ.

Doporučeno
Kdo jsi? Lady Gaga nepřijala návrh streamera Ninji, aby jí vysvětlil, co je Fortnite. Zkomolila název populární hry Kdo jsi? Lady Gaga nepřijala návrh streamera Ninji, aby jí vysvětlil, co je Fortnite. Zkomolila název populární hry 17. října 2019 20:02

Po chvíli už zpěvačka pokračovala, jako kdyby se nic nestalo. Svého společníka poprosila, aby se nezlobil za to, co se právě stalo a společně s ním pokračovala v programu. Fanoušci na Twitteru ocenili její profesionalitu, jelikož většina interpretek jejího kalibru by se v tomto okamžiku s velkou pravděpodobností rozsypala.

 

Domů
Sdílet
Diskuse