Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2019 7:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Stan je stále Eminemův největší fanoušek. K 47. narozeninám mu napsal vřelý vzkaz

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Herec z legendárního videoklipu Stan pogratuloval rapové ikoně k narozeninám.

Pokud bychom měli seřadit nejzásadnější Eminemovy klipy, určitě by v první desítce nemohl chybět ani Stan režírovaný Dr. Drem. V hlavní roli se představuje bláznivý fanoušek rapera z Detroitu, který mu opakovaně posílá dopisy, i když nedostává žádnou odpověď.

Doporučeno
Eminem dissuje mladé rapery. Našel Logic jeho dokonalého dvojníka? Eminem dissuje mladé rapery. Našel Logic jeho dokonalého dvojníka? 29. června 2019 14:18

Stana si zahrál Devon Sawa, který je Eminemovi věrný i po skoro dvou dekádách. Na svého oblíbeného interpreta si na Twitteru vzpomněl u příležitosti 47. narozenin, které rapový veterán oslavil. Bohužel odpovědi se zatím nedočkal, i když v svém příspěvku konstatuje, že by měli být s Eminemem spolu. Stejný podpis používal i v ikonickém videoklipu.

Tweet podle očekávání velmi rychle sklidil obrovskou pozornost a média o Devonovi píší jako o stále největším fanouškovi Eminema. I tímto způsobem si fanoušci alespoň mají možnost připomenout staré časy světového rapu, který postavily základy tomu současnému. 

Domů
Sdílet
Diskuse