Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2019 19:12
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Google nechtěně uznal, že iPhone je hodnotnější než jejich Pixel

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Vedení Google nemuselo podat žádné prohlášení, stačilo pouze tolik, aby se porovnaly ceny.

Google chce s Pixely konkurovat iPhonům, přitom si ale nemyslí, že by byla jejich vlastní výroba finančně hodnotnější. Na tuto skutečnost poukázal Chris Smith z portálu BGR. Google totiž spustil takzvaný trade-in program, v jehož rámci můžeš svůj telefon odevzdat společnosti s tím, že za něj dostaneš zaplaceno.

Doporučeno
Levný Apple iPhone SE 2 prý opravdu přijde. Měl by stát 9 300 korun Levný Apple iPhone SE 2 prý opravdu přijde. Měl by stát 9 300 korun 15. října 2019 16:56

Pochopitelně se předpokládá, že přístroj odevzdáš v dobré kondici a bez rozbitého displeje. Roční Pixel 3 XL s pamětí 128 GB můžeš aktuálně koupit za 999 dolarů, ale za jeho předání bys dostal pouze 295 dolarů.

Za 2 roky starý iPhone X bys však obdržel 395 dolarů a vrácení iPhonu XS Max, který byl vydán v minulém roce (jen několik týdnů před výše zmíněným Pixel 3 XL), má pro Google hodnotu 600 dolarů. Mobil konkurenční značky přibližně stejné třídy si tedy Google z finančního hlediska cení dvojnásobně více než svůj Pixel.

Zpět
Sdílet
Diskuse