Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2019 15:31
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Vyšetřování krvavé vraždy 11letého chlapce z příběhu Stephena Kinga vzbuzuje hrůzu

Vyšetřování krvavé vraždy 11letého chlapce z příběhu Stephena Kinga vzbuzuje hrůzu
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál od tvůrce Ozark vycházející z předlohy Stephena Kinga? Může být.

Detektiv Ralph Anderson vyšetřuje případ zavražděného 11letého chlapce Frankieho Petersona, jehož tělo našli pohozené v lese. Práci mu ztěžuje skutečnost, že teprve před nedávnem musel pohřbít svého vlastního syna. Při pátrání spojí síly s podivnou soukromou detektivkou Holly Gibney, jejíž záhadné schopnosti by mohly přivést případ do zdárného konce.

10dílný seriál The Outsider z dílny HBO vychází ze stejnojmenné knižní předlohy mistra hororu Stephena Kinga. V jednotlivých epizodách tedy dozajista nebude nouze o hrozivou atmosféru a množství mysteriózních událostí.

Upoutávka nás vtáhla do hlavního dění, kde jsme mohli ihned na začátku pozorovat potenciálního pachatele, jehož zatkla policie. Jeho výraz však naznačuje, že ho daná situace značně překvapila, a tak se můžeme domnívat, že honba za pravým vrahem nebude vůbec jednoduchá.

Postavu hlavního vyšetřovatele ztvárnil 50letý Ben Mendelsohn (Rogue One: Star Wars Story, Ready Player One, Captain Marvel). Už samotná krátká upoutávka hovoří v jeho případě velmi jasně – role detektiva mu opravdu perfektně sedla.

Jeho spolupracovnici ve vyšetřování si v seriálu zahrála Cynthia Erivo (Bad Times at the El Royale) a dále v The Outsider uvidíš herce jako Bill Camp, Jason Bateman, Mare Winningham, Paddy Considine či Julianne Nicholson. Režie připadla na ramena Jasona Batemana (Ozark) a Andrewa Bernsteina (Tom Clancy’s Jack Ryan). Premiéra první epizody je plánována na 12. ledna 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse