Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2019 8:16
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Uvidíme někdy vystřižené a bonusové scény z Jokera? Režisér potvrdil jejich existenci

Uvidíme někdy vystřižené a bonusové scény z Jokera? Režisér potvrdil jejich existenci
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokud ti verze z kina nestačila, určitě tě zaujme skutečnost, že existují dosud neviděné scény.

Dočkáme se někdy prodloužené verze Jokera? Režisér Todd Phillips na danou otázku odpověděl portálu Collider více než jasně. „Nesnáším za*rané prodloužené verze. Nenávidím odstraněny scény,“ prohlásil Phillips.

 

„Jsou vymazány z určitého důvodu. Film, který existuje, je přesně tím filmem, jakým chci aby byl, a nikdy nebudu ukazovat odstraněnou scénu,“ dodal. Stále však jde „pouze“ o názor režiséra snímku. Co tím myslíme?

Doporučeno
Muž trpící stejnou poruchou smíchu jako Joker promluvil, jak se s ní žije. Chválí i výkon Joaquina Phoenixe Muž trpící stejnou poruchou smíchu jako Joker promluvil, jak se s ní žije. Chválí i výkon Joaquina Phoenixe 17. října 2019 20:53

Pokud s ním studio Warner Bros. Pictures nepodepsalo specifický druh smlouvy, který by Phillipsovi povolil rozhodovat o tom, zda budou zveřejněny i nepoužité scény, tak má prostě smůlu. Režisér si dále během rozhovoru zavzpomínal na moment, kdy jsme přivítali Jokera.

Při vystoupení v televizní show měl Joaquin Phoenix pokaždé reagoval zcela odlišně. Daný záběr podle Phillipse natáčeli přibližně na 13 způsobů. Sám Phillips si proto nebyl skutečně jistý, zda nenechal mezi nezveřejňovanými záběry scénu, která se měla dostat do filmu.

Domů
Sdílet
Diskuse