Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2019 9:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West skoro skončil s rapem, protože je to ďábelská hudba. Farář ho navedl, aby rapoval pro Boha

HUDBA
Uložit Uložené

Farář, který navedl Kanyeho Westa k víře, se aktuálně v rozhovoru otevřeně vyjádřil i k tvorbě populárního rapera.

Kanye West chtěl před časem skončit s rapem. O svých myšlenkách říkal faráři Adamu Tysonovi, přičemž údajně argumentoval tím, že rap je ďábelská hudba.

Nakonec si ale jeden z nejpopulárnějších raperů poslední dekády nechal od Tysona vysvětlit, že hudební žánr není na ďábla přímo navázán a on sám může využít rap k tomu, aby šířil pozitivní myšlenky směrem k Bohu.

Doporučeno
Kanye West zveřejnil nový model obuvi Yeezy a lidé nechápou: Stejné jsem nosil ve vězení, reaguje fanoušek Kanye West zveřejnil nový model obuvi Yeezy a lidé nechápou: Stejné jsem nosil ve vězení, reaguje fanoušek 18. října 2019 20:38

Nedávno zároveň Yeezus konvertoval na křesťanství a byl i pokřtěn. Farář tvrdí, že mu raper vyprávěl o svých hříších, které vyplývaly z jeho vrcholné pozice v rámci hudebního průmyslu. Prý ho svazovaly natolik, že to mělo dopad i na jeho psychické zdraví, a tak jsou jeho kroky směrem k víře spojené i s duševním zdravím. 

Dnes již víme, že Kanye West chystá vydání svého prvního gospelového projektu, který bude nést příznačný název Jesus Is King. Posledních několik měsíců zároveň strávil na turné po kostelích napříč Amerikou se svým projektem Sunday Service, kde živě prezentoval své nové skladby za doprovodu živých nástrojů. 

Farář spolupracující s Kanyem Westem hovoří o jeho touze skončit s rapem v čase od 23:30

Domů
Sdílet
Diskuse