Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2019 17:32
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Přichází Diablo 4? Podle nového leaku hru představí na blížícím se Blizzconu už za pár dní

TECH
Uložit Uložené

Blizzard údajně pracuje na legendární hře.

Blizzard nezažívá nejšťastnější období. Společnosti se totiž podařil skandál, o kterém informovala média, včetně nás. Během turnaje ve hře Hearthstone hráč zvedl transparent, na kterém bylo napsáno „Free HongKong, Boycott Blizz“. Vyjádřil tak podporu protestům v asijském velkoměstě.

Následně si na streamu tchaj-wanský hráč Blitzchung nasadil plynovou masku, čímž se snažil vyjádřit podporu demonstrantům, policie totiž potlačuje demonstrace slzným plynem. Hráč dostal ban a Blizzard si tím zavařil. Lidé začali jejich hry bojkotovat, což renomé společnosti určitě nevylepší. Blíží se však BlizzCon, který bude 1. a 2. listopadu v Anaheimu. Tam chystá Blizzard vytáhnout těžké kalibry, píše PC Gamer.

Doporučeno
Blizzard zabanoval hráče podporujícího protesty v Hongkongu. Firma si vysloužila obrovskou kritiku veřejnosti Blizzard zabanoval hráče podporujícího protesty v Hongkongu. Firma si vysloužila obrovskou kritiku veřejnosti 10. října 2019 8:18

Mluví se hlavně o dvou nových titulech – Diablo 4 a Overwatch 2. Zatím jsou to nepotvrzené leaky, ale vše nasvědčuje tomu, že to je pravda. Německý obchod má k dispozici novou knihu The Art of Diablo. Budou tam grafiky ze všech dílů, a to dokonce i Diablo 4. Tak je to alespoň napsáno v knize.

Prichádza Diablo 4? Podľa nového leaku hru predstavia na blížiacom sa Blizzcone už o pár dní
Prichádza Diablo 4? Podľa nového leaku hru predstavia na blížiacom sa Blizzcone už o pár dní Zdroj: Twitter/Gamestar

Co se týče Overwatche, nějaký čas nepřišel nový hrdina. Už déle se říká, že vývojáři pracují na dvojce a dávají do ní hodně času a energie. Bylo by tedy zbytečné pracovat na jednotce. BlizzCon se již nezadržitelně blíží, uvidíme tedy, co si pro nás americká společnost přichystala.

Domů
Sdílet
Diskuse