Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2019 18:27
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Ukázal Trump prostředník astronautce? Ta ho přímo z vesmíru opravila, on si následně upravil ofinku prostředním prstem

NEWS
Uložit Uložené

Už to udělal počtvrté, média to nazvala „sneaky middle finger“.

Už jsme si tak nějak zvykli, že Donald Trump udělá minimálně jeden trapas týdně. Občas ti tyto perličky zprostředkujeme, například když chtěl koupit Grónsko. Ikonickým se stal například i pohled Grety Thunberg na amerického prezidenta, či jeho návrh, aby se hurikány odstraňovaly atomovými bombami.

Doporučeno
Bílý dům opět perlil, Trumpův tlumočník nazval italského prezidenta „Mozzarellou“ Bílý dům opět perlil, Trumpův tlumočník nazval italského prezidenta „Mozzarellou“ 17. října 2019 16:13

V pátek prezident Trump z Bílého domu telefonoval přímo do vesmíru. Chtěl vyzdvihnout práci astronautek a skutečnost, že byly v otevřeném vesmíru. „A toto je poprvé, co je žena ve vesmíru mimo vesmírnou stanici,” řekl. Byla tu hloupost, neboť v minulosti již ženy byly mimo stanice během pobytu ve vesmíru. Teď to bylo poprvé, co byly „venku” dvě naráz.

„Jako první bychom chtěly říci, že si nechceme přivlastnit zásluhy, které nám nepatří. Před námi bylo několik ženských space walkers. Toto je poprvé, co byly ve vesmíru dvě ženy současně,“ řekla astronautka Jessica Meir přímo z vesmíru.

V telefonátu dále pokračovala a lidé v Bílém domě ji poslouchali. V jeden moment si najednou potřeboval americký prezident napravit ofinku, udělal to po tom, co ho astronautka opravila. Nestalo se to poprvé, Trump si prostředníkem upravil vlasy už počtvrté. Není známo, proč si na toto gesto prezident nedává pozor, když si toho už média nejednou všimla. Jedině, že by to dělal naschvál, ale to už musí vědět on.

Domů
Sdílet
Diskuse