Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2019 11:25
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Netflix má v plánu bojovat proti uživatelům, kteří sdílejí hesla k účtům se svými kamarády

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Všichni ti, kteří používají ke sledování Netflixu účty svých kamarádů, mají problém.

Mnoho uživatelů streamovací služby Netflix pravděpodobně v současnosti využívá skutečnosti, že stačí mít přihlašovací jméno a heslo od kamaráda v případě, že si chceš pustit film nebo seriál, aniž bys musel zaplatit. The Mirror aktuálně informuje o slovech představitelů společnosti, kteří mají v plánu monitorovat aktivitu lidí, kteří si sdílejí přihlašovací údaje a v dohledné době se můžeme dočkat i konkrétních aktivit proti takovému jednání.

Doporučeno
Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) 28. září 2019 11:38

Informace se na veřejnost dostává krátce poté, co firma Synamedia představila novou technologii. Ta dokáže díky umělé inteligenci sledovat sdílení účtů a jejich následnou aktivitu. „Sdílení přihlašovacích údajů se stalo příliš nákladným na to, abychom ho ignorovali,“ prozradil šéf produktového oddělení společnosti Synamedia.

Zatím není jasné, kdy by mohlo být řešení implementováno, podle všeho však chtějí najít jeho tvůrci způsob, jak přistoupit k uživatelům zodpovědněji a zároveň je neodstrašit natolik, aby přestali streamovací platformy jako Netflix sledovat. Technologie se aktuálně dostává do testovací fáze. 

Netflix nedávno představil i českou verzi a zároveň zveřejnil seznam nejsledovanějších filmů a seriálů, díky čemuž můžeš dohnat vše, co je v současnosti trendy a zároveň ses tomu dosud vyhýbal.

Domů
Sdílet
Diskuse