Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2019 8:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nemusíš být lesba, i lidé s penisem jsou dobří. Miley Cyrus popisuje svůj milostný život na Instagramu

NEWS
Uložit Uložené

V živém vysílání prozradila, čím vším si v posledních měsících prošla a vyjádřila se i ke svému vztahu se ženou.

Miley Cyrus si v posledních měsících zažila turbulentní období, zdá se ale, že už je všechno v pořádku a ona může pro fanoušky zrekapitulovat, čím si prošla. Prostřednictvím živého vysílání na Instagramu před pár desítkami hodin veřejnosti řekla více o svých posledních dvou vztazích. Vysvětlila, že manžela Liama Hemswortha vyměnila za Kaitlynn Carter, protože si myslela, že muži jsou jednoduše špatní a měla s nimi opakovaně velmi negativní zkušenost.

Doporučeno
Miley Cyrus má dalšího partnera. Po manželovi a modelce fanoušci natočili video, kde se líbá s dalším známým mužem Miley Cyrus má dalšího partnera. Po manželovi a modelce fanoušci natočili video, kde se líbá s dalším známým mužem 4. října 2019 21:13

Dodává, že situace ji jednoduše přinutila, aby se stala lesbou, později si ale uvědomila, že „i lidé, kteří mají penis, mohou být dobří“. Přesvědčil ji o tom Cody Simpson – její současný přítel a populární australský herec. 

Cílem bylo tedy fanouškům předat vzkaz spočívající v tom, aby nuceně nehledali řešení ve změně orientace, dokud nejde o absolutně přirozenou záležitost vycházející z pocitů. Radí, aby lidé místo snahy změnit se, pořádně hledali.

Doporučeno
Na úspěšného muže byste takto neútočili. Miley Cyrus si vylévá srdce v dlouhém příspěvku Na úspěšného muže byste takto neútočili. Miley Cyrus si vylévá srdce v dlouhém příspěvku 6. října 2019 8:15

Miley Cyrus v rámci instagramového vysílání odprezentovala i novou skladbu a odpověděla na otázky týkající se tvorby, takže se zároveň dozvídáme, že má ještě do konce roku v plánu vydat kratší projekt.

Domů
Sdílet
Diskuse