Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2019 7:54
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bratři zachránili z hořícího domu nářadí na výrobu metamfetaminu místo své babičky. Ta zraněním podlehla

NEWS
Uložit Uložené

Policie v New Yorku musela řešit bizarní případ, jehož aktéry byli dva bratři vyrábějící metamfetamin.

Dva bratři Jarrett a Justin Gauseovi žili ve stejném domě společně se svou babičkou. Toto místo pro ně zároveň sloužilo jako útočiště, kde vyráběli metamfetamin. Když si nedávno za bílého dne šli koupit cigarety, pravděpodobně kvůli nesprávnému postupu a nedostatečné pozornosti při produkci drogy společný rodinný dům podpálili.

Doporučeno
Český pár dělá osvětu o pervitinu bez příkras. Obě jsou teď 13. den čisté, za drogy utrácely 18 tisíc měsíčně Český pár dělá osvětu o pervitinu bez příkras. Obě jsou teď 13. den čisté, za drogy utrácely 18 tisíc měsíčně 7. dubna 2019 19:28

Podle informací newyorského deníku Newser, který se odvolává na policii, se sice bratři rozhodli pro záchrannou akci, místo 82leté babky se však snažili z plamenů dostat zařízení na výrobu metamfetaminu. Žena v letech si sama pomoci nedokázala a zraněním na místě podlehla. 21 a 33letí muži tak byli policií obviněni ze zabití, protože se s velkou pravděpodobností dalo nešťastné události zabránit.

Policie se domnívá, že se dvojice snažila zmanipulovat důkazy a také se rozhodla, že bratři proplatí náklady každému z hasičů, který v tomto případě zasahoval. Zatím není jasné, jaký trest těmto bezohledným lidem hrozí.

 

Domů
Sdílet
Diskuse