Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2019 17:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Selena Gomez se definitivně loučí s Justinem Bieberem. Děkuje mu za to, že ji udělal silnější, videoklip natočila na iPhone 11 Pro

HUDBA
Uložit Uložené

Netrvalo dlouho a fanoušci vypátrali význam slov populární zpěvačky, která jen nedávno promluvila o svém boji s depresemi.

Selena Gomez se v uplynulých měsících tvorbě nové hudby příliš nevěnovala a nedávno ozřejmila i důvod. Intenzivně totiž pracovala na zlepšení svého duševního stavu, protože bojovala s úzkostí, depresí a psychickými problémy. Aktuálně však hudební mlčení prolomila novinkou Lose You To Love Me, která okamžitě pobláznila fanoušky. Jde totiž o melancholickou záležitost o lásce, z níž je zároveň cítit, že jde o velmi osobní výpověď.

Všechny odkazy zároveň nasvědčují, že je text písničky věnován Justinu Bieberovi, který je dlouhodobě považován za její největší lásku z minulých let. Později sice ještě chodila i s The Weendem, ale na základě slov, která použila, sedí popis podstatně více na Biebera.

„Set fire to my purpose and I let it burn / You got off in the hurtin’ when I wasn’t yours.“
...
„In two months you replaced us like it was easy / Made me think I deserved it in the thick of healing.“

Když Selena Gomez popisuje, že se její bývalé polovičce podařilo dát smysl jejímu životu, odkazuje na Bieberovo album s názvem Purpose, následně přímo tvrdí, že trvalo dva měsíce, než ji nahradil současnou manželkou Hailey Baldwin. Zpěvačka však zanechává ve skladbě pozitivní odkaz a konstatuje, že ji všechny události z minulosti udělaly silnější ženou.

Technologicky zaměřené fanoušky Seleny Gomez určitě zaujme i skutečnost, že doprovodný černobílý vizuál byl natočen na nejnovější iPhone 11 Pro, a tak je i světová hvězda důkazem, že dnes už člověk nepotřebuje techniku za miliony, aby prezentoval svou tvorbu.

Doporučeno
Selena Gomez odhaluje strašidelné momenty svého života. Bojovala s úzkostí, depresí a psychickými problémy Selena Gomez odhaluje strašidelné momenty svého života. Bojovala s úzkostí, depresí a psychickými problémy 29. září 2019 21:40
Domů
Sdílet
Diskuse