Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias vydává mezinárodní hit, Billie Eilish prozrazuje, proč několikrát denně masturbuje

REFRESHER ČESKÝ RAP FRESHNEWS
Uložit Uložené

Sleduj nejnovější Freshnews, ve kterých se zároveň dozvíš o zajímavé soutěži.

Yzomandias již před delší dobou prohlásil, že má celosvětové ambice, což teď dokazuje další zahraniční spoluprací, tentokrát s nejpopulárnějším polským raperem pomyslné nové vlny. Jejich společná věc zaznamenala za dva dny skoro půl milionu views, což snad hovoří za vše a my můžeme předpokládat, že se tak pojem Milion Plus dostane i k našim sousedům. 

V nejnovějších Freshnews si povíme i o novinkách v souvislosti s Billie Eilish, která tentokrát překvapuje v rozhovoru pro německý magazín. Když se jí reportér zeptal, jakým způsobem se zbavuje stresu, odpověděla, že několikrát denně masturbuje. Chce, aby se lidé nebáli otevřeně mluvit i o choulostivějších tématech a zároveň prozrazuje i to, jakým způsobem bojovala proti depresím. 

Na závěr videa pro tebe máme připravenou i zajímavou výzvu, díky které můžeš získat přístup do nejoblíbenějšího pražského fitka za extrémně výhodnou cenu. Nabídka je ale limitována časově i počtem lidí, kteří se mohou zapojit, a tak doporučujeme neváhat.

Doporučeno
Nechci, aby sem lidé přicházeli s lítostí, říká provozní brněnské kavárny, v níž pracují lidé s duševním onemocněním (Rozhovor) Nechci, aby sem lidé přicházeli s lítostí, říká provozní brněnské kavárny, v níž pracují lidé s duševním onemocněním (Rozhovor) 18. října 2019 14:56
Domů
Sdílet
Diskuse