Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2019 17:41
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Brněnské policisty zamkl podezřelý v bytě. Když se snažili dostat ven, zranili se

NEWS BRNO KRIMI
Uložit Uložené

Každý den není posvícení.

Do úsměvné situace se dostali brněnští kriminalisté, kteří chtěli v úterý večer provést domovní prohlídku v Praze. Při vyšetřování byli totiž uvnitř bytu zamčeni. Podezřelý následně utekl. Policie po muži nyní pátrají. S informací přišly Novinky.cz.

Vyšetřovaný muž byl podezřelý z hospodářských trestních činů. Podle informací Novinek se incident stal při domovní prohlídce v bytě v ulici Kovaříkova na Praze 5. Muži se povedlo prosmýknout kuchyňskými dveřmi a policisty uvnitř zamknout.

Těm nezbývalo nic jiného než dveře vyrazit. Ke vší smůle se však oba přitom zranili. „Před 19. hodinou na místě zasahovala záchranářská posádka, ošetřila dva muže ve věku 33 a 31 let, oba byli odvezeni do motolské nemocnice. Mladší s úrazem hlavy a starší s úrazem horní končetiny,“ vysvětlila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Devětatřicetiletý muž by neměl být nebezpečný, přesto případ převzal GIBS. „Mohu potvrdit, že jsme si případ převzali a šetříme ho. Zjišťujeme veškeré okolnosti,“ potvrdila pro Novinky mluvčí inspekce Ivana Nguyenová.

Domů
Sdílet
Diskuse